Алисия недолюбвана от родителите на Михайлов!




„Дори не си направи устата да вземе и мен. Сигурна съм, че родителите му не ме харесват и са против нашата връзка”, мърморела Алисия пред приятелки досущ като някоя свекърва

Алисия недолюбвана от родителите на Михайлов!
Алисия и Ники

Алисия май не е снаха от мед за родителите на Ники Михайлов. Оказва се, че вратарят на Твенте избягвал да среща фолк дивата с роднините си. Така поне смята самата Алисия, която се оплакала пред приятели, че Михайлов не я взел със себе си при родителите.
Двамата били на почивка в Австрия – националният вратар решил да направи подарък на певицата, като я завел на екскурзия. Когато се върнали обаче, Ники Михайлов решил да замине с родителите си на екзотична почивка и това подразнило Алисия, пише Paparazzi.bg. „Дори не си направи устата да вземе и мен. Сигурна съм, че родителите му не ме харесват и са против нашата връзка”, мърморела Алисия пред приятелки досущ като някоя свекърва.


Според запознати е логично Боби Михайлов да е против синът му да има връзка с жена с дете, която нито е била женена, нито разведена. Освен това, медийното внимание около Алисия невинаги е позитивно, което може да повлия зле на репутацията на Малката Перука. Така че нищо чудно родителите на Ники Михайлов да недолюбват бившата на Валери Божинов.

Междувременно вратарят на Твенте уклончиво отхвърли слуховете за връзката си със Симона Първанова. „Не обръщам внимание с кого ме забъркват”, отговори лаконично Ники Михайлов.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи