Камата заряза жена си




Христо Стоичков слага край на четвърт вековния си брак

Христо Стоичков слага край на четвърт вековния си брак


Упорита мълва, че Христо Стоичков се развежда, пълзи в спортната гилдия. Цяла година вече футболистът и жена му Марияна са в сложни отношения. Миналото лято Ицо бе на крачка да се раздели със съпругата си, но единствено молбата на дъщерите спасиха 25-годишния брак. Сега обаче нещата клонят към сигурна раздяла. Молбата за развод вече била подадена – твърдят осведомени.

Всъщност още от 2009 г. Христо Стоичков и жена му вече не живеят заедно. Всеки от тях си има самостоятелен живот, а вероятно и връзки. Каква е причината точно сега Стоичков да поиска да финализира връзката си, остава загадка. Много вероятно е футболистът да има нова половинка. Слухове го спрягат да ходи по петите на млада журналистка от редакцията на влиятелен вестник. Миналата седмица репортерката го придружила на плажен уикенд край морето.

От няколко седмици Ицо отново е в България и дори се появи на дебатите по вота на недоверие към правителството в парламента. В народното събрание той бе придружен от журналистическата прима Валерия Велева. Само респектът един към друг обаче обвързва Камата и бившето първо перо на „Труд”.

Пикантната клюка спряга Христо Стоичков като кандидат-президент, но той яростно отрича това. Повече от сигурен знак, че Ицо едва ли ще се включи в кандидат-президентската надпревара, е задаващият се развод.
Източник kliuki.bg

1 коментар:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи