Разкритие! Гей ли е годеникът на Емануела





Разкритие! Гей ли е годеникът на Емануела

Врачката Николета заяви в „На кафе” пред Гала, че годеникът на фолк дивата е всъщност гей, Емануела не отрече


Неочаквано и фрапиращо разкритие направи известна ясновидка относно връзката на Емануела с Денис. Врачката Николета заяви в „На кафе” пред Гала, че годеникът на фолк дивата е всъщност гей.
Врачката Николета заяви в „На кафе” пред Гала, че годеникът на фолк дивата е всъщност гей, Емануела не отрече
Емануела с врачката при Гала



Николета се опита да сервира новината по-тактично, намеквайки за прекалено голямото количество хормони у Денис. След това допълни, че годеникът на Емануела е жена в тялото на мъж, а накрая, за да е сигурна, че няма да остане неразбрана, направо си го каза: „Той е п*дераст”.


Емануела, която гостува на Гала, не реагира остро на твърденията на ясновидката, дори напротив. Николета заяви, че певицата е наясно със сексуалната ориентация на Денис, но приема годежа за пиар. Червенокосата фолк дива пък изненадващо потвърди „виденията” на ясновидката, като каза, че това е вярно. Емануела обаче не пожела да коментира повече темата, тъй като родителите на Денис ще гледат предаването.


Врачката още видя, че бракът на певицата няма да продължи дълго, но след това ще се омъжи за богат бизнесмен, когото ще дари с близнаци. Преди това обаче ще направи аборт от друг мъж.

Шегуваше ли се Емануела, като потвърди думите на врачката? Дали наистина бракът й с Денис не е чист пиар, изгоден и за двете страни? Гей ли е годеникът на Емануела? Засега остава загадка…

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи