Камелия не бачка без пари дори за шефката си




Защо Камелия няма да води конкурса „Мис България”

Камелия не бачка без пари дори за шефката си


Вили Сечкова не може да наложи на своята подчинена да работи без пари. Сечкова е жена на Котарака Александър Сталийски и е работодател на Ками в предаването „Споделено с Камелия” п ТВ 7.

Тя е искала да накара певицата да води без пари конкурса за красота „Мис България” 2011. Водещата обаче е успяла да намери вратичка в договора си за работа и се е опънала на шефката си да се труди само за едната чест и слава. Ками се оправдавала, че сиренето навсякъде е с пари и нейното също. В страницата на профила си във Фейсбук авангардната изпълнителка е написала: „Благодаря за поканата, но няма да съм водеща на конкурса „Мис България”.

В началото на този месец организаторите на конкурса съобщили на Камелия, че е определена за водеща на гала церемонията на тазгодишното издание на конкурса. Подуцентката от No frame media Виолета Сечкова в аванс обещавала следното: „Конкурсът ще бъде напълно прозрачен, а зрителите ще имат възможност да се включат в избора на красавица със своя вот”. Водещата на „В джаза” Сечкова изразила надеждата си на зрителите да им е много интересно, защото щели да могат да проследят всичко, което се случва.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи