Гонзовица: Не съм се била с Цеци Красимирова




Гонзовица: Не съм се била с Цеци Красимирова

Цеци Красимирова била тежко ступана в „Син Сити", миналата събота, пише столичен седмичник.


Свидетели съобщили, че Светлана Василева и Цеци Красимирова се засекли миналата събота във ВИП сепаретата на тузарската дискотека и започнали да се заяждат. Двете си разменяли обиди - „проститутка" и „дърта жена". В крайна сметка победителка се оказала Гонзовица, която забила няколко шамара на Красимирова.
Свъзрахме се със Светлана, за да разберем подробности.
„Вие ме разсмяхте. Първо аз миналата седмица не бях в България. Второ познаваме се с Цеци само визуално. Никога не сме имали някакви конфликти. Не мога да си представя, че ще я обиждам или тя мен, просто няма за какво. Горката Цеци, ха-ха-ха, че и шамари съм и ударила, няма такова нещо", през смях каза Светлана.
На въпроса на Светския звяр как ще коментира слуховете, че е била в чужбина, за да си увеличава бюста, красавицата отговори така:
„Следващата седмица ще кажа дали съм си сложила силикон или не. Първи само читателите на сайт Hotarena.net  и BLife ще научат истината."
Междувремено в сайта на Светлана се появи информация, че тя напуска София.
Сексапилната Мис Плейбой 2009 се пренася във Варна. Причините за смяната са две - образователна и сърдечна. Край морето Светлана хем ще учи висше образование, хем ще бъде близо до настоящия завоевател на сърцето й - местния бизнесмен Иван.
"Реших, че ще уча, тъй като проектите ми, сайтът ми HotArena.net и идеята на екипа ми за клюкарски вестник, го налагат".

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи