Сензация! Разкриха килъра на Георги Илиев




Килърът на Георги Илиев вече е разкрит, в близки дни МВР огласява и поръчителя на убийството

Сензация! Разкриха килъра на Георги Илиев


Вестник „Уикенд” публикува снимка, на която се вижда убиеца на Георги Илиев. Фотосът е направен няколко часа преди покушението от видеокамера на хотел „Хризантема”, откъдето е стрелял килърът.

Извършителят на мократа поръчка е наемникът Олег Ищенко. Самият той бе премахнат, след като изпълни мисията си – ликвидиране на боса на ВИС-2. Трупът му бе открит във Варненския залез от ветроходци. Лицето му било обезобразено, а пръстите му отрязани, за да не се вземат отпечатъци.

До новите разкрития полицията стигна след акцията „Гранатометите“, при която в Пловдив бяха задържани двама души. У тях бяха открити гранатомети и муниции за тях, както и пушката, с която вероятно е бил ликвидиран боса на ВИС-2. Разпитите на двамата вероятно ще хвърлят нова светлина върху покушението на една от най-влиятелните по онова време фигури на престъпния свят.

Недостатък на тази версия се съдържа в самия фотос. При внимателно взиране читателят с просто око може да открие, че датата на снимката е 25 септември, а не 25 август, когато беше застрелян страховития бос на ВИС-2 Жоро Илиев. Странно, единствено нашата редакция забеляза недостатъка в материала на иначе най-четения седмичник „Уикенд“.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи