Кои са финалистките в конкурса Мис България 2011




Кои са финалистките в конкурса Мис България 2011

Вече са ясни 12-те финалистки, които се класираха за финалния кръг на конкурса „Мис България 2011 – Пътят към короната”. За да стигнат дотук, красавиците трябваше да преминат през предварителен кастинг, след което да впечатлят жури, оценяващо интелекта и външния им вид.
Най-много претендентки излъчва столицата – цели 5. На второ място се нарежда Пловдив с 2 момичета, а по една красавица ще защитава честта на Варна, Стара Загора, Търговище, Казанлък и Елин Пелин.

Най-уверената участничка в конкурса не намира нещо, което да не харесва в себе си, а най-скромната оценява външността си с 3 по десетобалната система. Освен усилените фитнес тренировки, с които влизат във форма в момента, дванайсетте финалистки поддържат фигурата си с танци, плуване, пилатес, катерене, лека атлетика, езда, карате, тае-бо.

Осем от финалистките са участвали в конкурси за красота, а за четири това е първата надпревара, на която се явяват.

„Ана Каренина” и „Любов по време на холера” са част от предпочитаните заглавия на момичетата, сред любимите автори присъства и традиционният за миските Паулу Коелю.

Дванайсетте кандидатки за короната смятат, че Мис България трябва да е чаровна, контактна и усмихната, да притежава излъчване и грация, фин маниер, интелект, да бъде харизматична, толерантна и амбициозна.

Победителката в конкурса ще бъде избрана на 27 юни, като тя ще бъде определена от 8-членно жури. Последният девети глас ще дойде от зрителите, които ще имат възможност да посочат своята фаворитка на уебсайта на конкурса на адрес www.missbulgaria2011.tv7.bg.
 Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи