Карбовски е обсебен от Николета




Мартин се продаде на Ванко 1 за 3500 лв, Николета и тя го е склонила да се снима в клипа

Карбовски е обсебен от Николета


Напоследък в студиото на скандалния журналист непрекъснато гостува популярната плеймейтка. Повод невинаги е необходим. Водещият възнамерявал да й предостави рубрика, във връзка с която да я командирова при различни герои с тежки съдби. Рубриката щяла да е към второто му предаване „Отечествен фронт”.

Не е за вярване, но Карбовски май си пада по красивата пловдивчанка, защото я търсел често-често уж по служба. Според колегите му това изобщо не е така. Той е подвластен на желанието си да бъде колкото се може по-близко до своята тайна тръпка. Разправят, че именно заради нея журналистът е склонил да се снима в дебютния й клип с Ванко 1 – „Истински обичана”.

Същевременно обаче Мартин Карбовски не е оставил магарето си в калта и е постъпил пресметливо и далновидно, измъквайки от рапъра, бивш престъпник, приличната сума от 3500 лв. за включването си във видеото. Показал е и лоялност към Ванко 1 и Николета, като е обещал да не се снима в никакви други подобни изяви в период от 1 година, за да не отклонява вниманието от актуалния им в момента продукт, който се бори за място под слънцето.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи