Емануела стана червен светофар




Певицата толкова бързала за интервю, че забравила да си почисти лицето


Емануела стана червен светофар


Те са млади, червенокоси и с общ мозък. И пеят фалшиво. Поне повечето от тях. Или иначе казано, те са поп-фолк певиците. Червената вълна, която заля гилдията, продължава да се разпростира и има опасност да се превърне в епидемия. Защото дивите до такава степен са се увлекли в надпреварата коя ще е най-червенокоса, че са започнали да експериментират и в домашни условия.

Последната жертва на модата се оказа Емануела. Певицата, известна с непрекъснатите си експерименти, този път вместо руса се боядиса червена. И по всичко изглежда, че страшно е бързала да отиде в „На кафе“ при Гала, защото е забравила отстрани някои петна, видя Paparazzi.bg. При това с гордост заяви в предаването, че това не е перука.


Дали певицата сама е сменила цвета на косата си, или се е доверила на някой неопитен стилист, не се знае, но безспорно новата й прическа е истинска с тези следи от боя по лицето. Е, ако някога сте се питали имат ли нужда фолк певиците от фризьор, сега вече знаете, че отговора определено е положителен.

И първата, която трябва да отиде при личния си стилист е именно Емануела. Прическата на звездата е най-малкият й проблем, предвид спешната необходимост от няколко урока по боядисване. Оставяме настрана факта, че свети като светофар. Интересно, мислила ли е за нова кариера? От КАТ със сигурност няма да откажат услугите й като пътен знак.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи