Коко Динев бил мамино детенце в брака с Анелия





Анелия била Кралицата на Терминатора заплодител на чалга певици

Коко Динев бил мамино детенце в брака с Анелия


За първи път в „На кафе” шармантната Анелия разказа подробности от брачния си живот с небезизвестния бизнесмен Коко Динев.

В откровенията си фолк певицата разкри подробности за характера на връзката им, които показват мъжа на живота й в непозната и донякъде изненадваща светлина. Така например стана ясно, че мачото е бил толкова шокиран в качеството си на съпруг за първи път, да се е налагало да се обажда на майка си, за да я пита какво да прави. Всъщност и двамата били напълно неподготвени. Анелия била малка (ожени се на 20 години), много влюбена, но неопитна. Това, което довело до раздялата им, не било едно или две неща, а комплексен проблем. Често била тъжна по причина и на това, че точно в пика на популярността си като изгряваща певица се е отделила от фолк сцената.

Хубавото при изпълнителката с днешна дата било, двамата с Коко и досега били толкова близки, че дори не се чувствали като разведени. Анелия беше категорична: „Връзката между нас е много силна“. Най-голям проблем произвел разпадналият се брак върху дъщеря им Ивон. Дъщеричката им не се срещала много често с татко си, но била привързана към него. За Анелия останал красивият спомен за това, че е във връзката си с Коко непрестанно е била кралица и много уважавана жена.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи