Слави захвърли гадже еднодневка на бакшиш




Държи се индиферентно с новите бройки за една нощ, малко след раздялата си с Мартина

Слави захвърли гадже еднодневка на бакшиш


Слави се е превърнал от доскорошния джентълмен и изтънчен ухажор по отношение на екс любимата си Мартина в безотговорен и надменен мачо, гледащ на жените за една нощ удоволствие като на анонимки без осолено значение. Такова впечатление е направил съвсем наскоро на столичен таксиметров шофьор, който при инцидентния си контакт с изтъкнатия шоумен буквално е останал с отворена уста.

Както бакшишът си бачкал в нощна София миналата седмица, до него към 00,30 часа миналата изневиделица забил спирачки и спрял джипът на Слави Трифонов. Бакшишът поздравил почтително Дългия, а той само му махнал и направил знак безмълвно да отбие. Човекът не си и помислил, че причината за вниманието към особата му е желанието на Слави да ползва таксито му. Затова си помислил:“Не мога да повярвам, че Слави ми иска някаква услуга”. След това чул Трифонов да му нарежда лаконично: „Закарай момичето до Попа“. След което хвърлил 10 лева. Началото на курса бил в района на НДК и дотам (до Попа) курсът трябвало да струва не повече от лев и петдесет“. Развълнуваният таксиджия си помислил, че може да се възрадва на щедростта на баровеца шоумен.

Той останал огорчен само от факта, че въпросната мадама взела десетолевката, пъхнала я в чантичката си и накрая платила два лева за превоза. „Момичето беше високо и с черна коса. Нямаше вид да е сериозно гадже на Слави. Сигурно му е забавление за една вечер“, коментирал бакшишът наляво и надясно сред познати, защото преживяното му се сторило доста забавно.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи