Ива Екимова погасява 100 бона дълг на Къци Вапцаров
Бившето момиче на късмета Ива спасява бившия си шеф от разорение

Ива Екимова погасява 100 бона дълг на Къци Вапцаров


Ако тази мълва се разпространяваше само из съсловния елит, човек би си помислил, че е малко вероятно в днешно време да се притечеш на помощ на човек, от когото нищо не зависи, защото е изпаднал в беда. Факт е обаче, че Ива Екимова, бивша подопечна на Къци Вапцаров от „Супершоу Невада”, буквално го е спасила от фалит.

А може би и от нещо много по-страшно, ако се има предвид до какви депресивни състояния го докараха финансовите му неблагополучия и злостните нападки от страна на известни шоумени. Последните направиха така, че Вапцаров да изгърми от програмата на Би Ти Ви с шоуто си „Риск печели, риск губи” и да затъне в банкови кредити и големи дългове.


В желанието си да закрепи финансовото си състояние преди няколко месеца Къци взел огромен заем, който да му послужи за внасяне на ценна музикална техника. Същата той смятал да препродаде в България, обаче доставчикът го измамил и Вапцаров увиснал с над 100 000 лева. Къци се видял в чудо откъде да вземе тия пари, за да ги върне на банката. Единственото, за което се сещал, било продажбата на собственото си жилище. Бившият шоумен лично осведомил своите колеги за тези си проблеми, но не получил никаква подкрепа от тях. Единствена във фаталния миг му се притекла на помощ Ива Екимова. Тя наистина погасила сумата. „Това е жест, за който не мога да намеря думи! Ще съм й признателен цял живот”, твърди Къци.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи