Румен Вълка купи Ферари на любовницата си
Румен Гайтански-Вълка се отблагодари с Ферари на любовницата си Ася Христова, която го дари с дъщеричка

Румен Вълка купи Ферари на любовницата си


От Ася Румен Вълка има дъщеричка на име Тея. Секси брюнетката е получила Ферари, решено в класическия червен цвят – научаваме от „Всеки ден”.

Стойността на спортното возило надхвърля 300 хил. лв, а радостната г-жа Вълчица фучи с него из комплекса „Слънчев бряг”.

От десетина дни милионерът и любовницата му почиват в луксозен хотел в курорта. Същият хотел някога бе собственост на Жоро Илиев. За бившия владетел на боклука на София и настоящ инвеститор в областта на здравните и пенсионните фондове е отцепен цял етаж от хотела. Компания на предприемача правят манекенката Ася, няколко нейни красиви приятелки, а също така и добре облечени бизнесмени. За никого в хотел „Фламинго” обаче не остава в тайна присъствието на олигарха Гайтански.
Ася Христова

Той гордо е паркирал фамозното си Бугати на паркинга, а до лукс автомобила се „мъдри” новото Ферари на половинката му Ася.

Два бронирани джипа БМВ Х5 с характерните регистрационни табели С 888 ХХ подсказват на гостите, че освен с красиви жени около себе си Румен Вълка се слави и със солидна и ефективна охрана.

Подаръкът на бизнесмена за манекенката дава отговор на въпроса за актуалния статус на богаташа – да, той не е женен за красавицата, но не е и разделен с нея, каквито слухове се носеха неотдавна.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи