И Вили Сечкова мина през леглото на Божинов





И Вили Сечкова мина през леглото на Божинов

Жените, които могат да се похвалят, че са минали през леглото на Божинов, са много

Не става въпрос за поредната скандална изневяра на Валери Божинов. Нямаме информация Вили Сечкова да е мачкала чаршафите на Божинов, но пък красавицата разпуска в хотела, в който бяха отседнали скандалната плеймейтка Николета Лозанова и небезизвестният Валери. Сечкова и съпругът й Александър Сталийски отмарят в Малдивите, пишат от в. “Всеки ден”. Президентът на федерацията по културизъм и телевизионната водеща са се отдали на пълен релакс и се забавляват в екзотичната атмосфера. Влюбените гълъбчета взели със себе си и свои приятели. Предприемачът Чочо Александров и половинката му Диди решили да придружат младото семейство на тузарската ваканция. Те щели са събират тен на Малдивите две седмици, а после да се прибират в България.


Скъпата дестинация е любима на родните ни звезди. Там са релаксирали ДесиСлава, брадърката Лили със заможното си гадже и както вече споменахме, Николета Лозанова и Валери Божинов.

Вили Сечкова е освен телевизионна водеща, а и продуцент на няколко предавания, излъчвани по ТВ 7. Тя е изключително амбициозна и напориста. Явно сега се възползва от възможността да си почине и да започне новия тв сезон с нови сили. Тя обича да разпуска в луксозна обстановка и често си позволява тузарски ваканцийки.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи