Юлияна Кънчева не била на себе си след среща с чернокож




Юлияна Кънчева не била на себе си след среща с чернокож
Позабравената бивша манекенка и актриса от „Ла донна е мобиле” тези дни нашумя по един твърде трагикомична история, която за изненада семейната вече дама не крие от приятелките си, пише днес „Галерия”.

Става ясно, че в момент на изпитана похотливост красивата някога моделка си е легнала с чернокож мъж. Връзката на Кънчева с въпросния сексапилен партньор била кратка, но бурна.
Тъмнокожият бизнесмен и съпругата на дизайнера Жоро Пентаграма се запознали по време ревю в Милано, а след като се разделили българката подочула отнякъде, че въпросният мъж е хомосексуалист и имал безбройни и безразборни полови контакти с мъже и жени. Изпаднала в паника и разтреперана от ужас, Юлияна се решила на тест за СПИН, резултатът от който за късмет се оказал отрицателен.
След щастливото си избавление, приятелката на Азис самокритично и философски заключила пред приятелки: „Ето докъде можеше да доведе лекомислието ми”. Популярната екс манекенка и настояща щастлива майка Юлияна Кънчева обаче едва ли някога ще забрави какво е преживяла преди да разбере резултатите от теста за СПИН, от който зависело здравето и живота й.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи