Естествено надарената Меги стана Miss Playmate 2011




Естествено надарената Меги стана Miss Playmate 2011

На бляскава церемония в култовия Night Flight се проведе тазгодишният конкурс Miss Playmate. Противно на очакванията протежето на Азис - Галина, която бе спрягана за тазгодишната победителка, първа стана манекенката от „Визаж" Меги. Чаровната брюнетка водеше с най-много гласове в класацията на сайта на Playboy, още от самото начало.

От всички претендентки тази година 18-годишната Меги бе единственото момиче без силикон в бюста или в устните, както и без екстеншъни в косите.

Сред ВИП гостите се отличи Азис, който блесна на партито с новия си червен перчем. Фолкпевецът не пожали глас и бурно подвикваше и ръкопляскаше, когато на сцената се появеше неговата любима Галя. Да припомним, че броени дни преди конкурса въпросната девойка реши да си направи пиар, като в интернет се появиха нейни голи снимки в едно легло с Краля на фолка. Явно тази пиар акция не даде резултат, тъй като блондинката остана на второ място.

На едно сепаре, заедно с Азис, се бяха настанили неразделното напоследък трио - Николета Лозанова, Ванко 1 и Мартин Карбовски.

С малко закъснение пристигнаха и дружките Андреа и Златка Райкова. Двете се присъединиха към масата на Азис, но той не се оказа кавалер и не отстъпи мястото си, за да седнат блондинките. Така на двете гърли им се наложи да поседят прави и на крак да изгледат финала на конкурса.

Миналогодишната носителка на титлата Miss Playmate Дорис Дилова бе на съседно сепаре, до това на Азис. Тя бе изцяло в женска компания. Да припомним, че не мина и година (на 7 декември 2010 г. тя стана първа в конкурса) откакто русокоската получи титлата и само няколко месеца по-късно вече и се наложи да предаде щафетата. Г-ца Дилова бе смятана заедна от най-невзрачните плеймейтки, както и недолюбвана от останалите си „колежки" по титла. Това се потвърди и този път, когато двете бивши плеймейтки Николета и Златка не размениха и дума с Дорис.
Миналогодишната носителка на титлата Miss Playmate Дорис Дилова бе на съседно сепаре

На бляскава церемония в култовия Night Flight се проведе тазгодишният конкурс Miss Playmate

протежето на Азис - Галина


Източник lifestyle.ibox.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи