Емануела се сджафка и с Тони Стораро




Фолк певицата Емануела се сдърпала с колегата си Стораро, заради сценични изяви


Емануела се сджафка и с Тони Стораро


Въпреки че беше под въпрос участието й в турнето фолк певицата Емануела се оказа твърде известна, за да бъде пренебрегната. Независимо от трудните си отношения с шефа си, звездата остава в турнето на Фен ТВ, пише bliasak.bg.
Но въпреки че успя по някакъв начин да си извоюва правото да участва в шоуто, фолк дивата продължавала да се държи като примадона. Според нейни познати, звездата дори се скарала с колегата си Тони Стораро за реда, по който двамата да излязат на сцената. Причината за сблъсъка на брюнетката с Човека глас била, че се смята за по-голяма звезда от него и настоявала да бъде или първа или последна.


Предвид трудния характер на изпълнителката, не е изненадващ фактът, че често влиза в конфликти. От доста време тя е на нож с повечето си колеги и Стораро беше един от малкото, с които поддържаше топли отношения.

Според служители на Ара мюзик обаче, подобни спорове не е имало, тъй като все още не е обсъждан редът, по който изпълнителите ще излизат. Но въпреки че от компанията отричат двете звезди да са скарани, се очаква да бъде намерено компромисно решение, което да успее да удовлетвори и тях и останалите участници.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи