Виктория Джумпарова: Живея за мига




Виктория Джумпарова: Живея за мига
"Аз много обичам да пътувам. Не обичам да се задържам на едно място за повече от две- три седмици" разказа Виктория пред Жана. Тя призна, че лятото също ще пътува извън България, но все още дори не си знае програмата. "Обичам да живея за мига, ден за ден, не обичам да си правя планове" разкри чаровната Виктория Джумпарова като гост на Жана в "Сладки приказки" по TV7.


Тя разказа на Жана за любовта си към пътуванията, както по работа, така и за развлечения.

Моделката призна, че в момента е безработна но си търси работа, може би в телевизията. "В момента е модерно всички мои колежки да се водещи, актриси". Тя разказа пред Жана че учи журналистика и остава съвсем малко докато завърши. За себе си Джумпарова сподели, че не е от онзи тип хора, които не се спират пред нищо, за да осъществят целите си. "Вече 12 години съм в модния бранш и знам че се гледа на хората от тази среда с лошо. За себе си съм едно изключение, знам и вярвам в това".

Виктория Джумпарова е и голям любител на животните. Тя сподели разочарованието си от това, че има толкова много бездомни животни у нас, както и премазани по пътищата, които са подминавани като изхвърлена опаковка.

Източник bnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи