Джина Стоева получава по 1200 лева на вечер от Коко Динев





Щедрият бизнесмен плащал на звездата, за да пее пред микрофона

Джина Стоева получава по 1200 лева на вечер от Коко Динев


Както всяко начало и кариерата на една фолк дива невинаги е лесна. Без богат спонсор, който да лансира успешно новата певица, минават доста години преди изпълнителката да се докаже и да започне да взима прилични хонорари. За това признава и една от ветеранките в поп фолка, певицата Джина Стоева.

Бившата лекоатлетка споделя, че навремето, когато хонорарите на фолк певиците били много ниски, често се е случвало да пее за Коко Динев и компанията му. Бизнесменът, който е на особена почит във фолк средите и дори има деца от певиците Анелия и Емилия, бил доста щедър и към нея. „Коко даваше много. Давал ми е по 1200 лева на вечер.“, разказва певицата с носталгия, но бързо уточнява, че е получавал щедрата парса от него само за музикалните си изпълнения.

При това видният бизнесмен, освен щедър благодетел се оказал и истински джентълмен. Блондинката смята, че закръгленият Коко притежава голямо сърце, а и като работодател е бил много добър. С тъжна въздишка Джина споделя, че той притежавал истински талант да накара една жена да се почувства единствена, което не може да не породи въпроса дали все пак не е намерила начин да изрази нежната си благодарност към него с щедри жестове в интимен план.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи