Светлана Василева: Гонзо не е голямата ми любов
Светлана Василева: Гонзо не е голямата ми любов

Красавицата Светлана Василева даде интервю за вестник 7 дни спорт, в което разказва доста пикантни истории от личния си живот, пише bulfootball.com.- Здравей, Светлана, с какво се занимаваш в момента?

- Лятото се чувствам много добре, този сезон ме зарежда с много положителна енергия. Основно се занимавам с моя сайт. Искам да станем едни от най-посещаваните в мрежата. Мога да се похваля, че понякога само за ден стигаме до 12 хиляди посещения. Преди известно време споменах, че имам идея да пуснем и вестник, но за момента малко се забавя този проект, което не означава, че съм се отказала от него.

- Какво е мнението ти за новите миски, които всеки ден бълват всевъзможни конкурси?
- Според мен повечето конкурси са излишни, а някои от тях са направо смешни. В днешно време всяка жена може да стане някаква миска. Разни организатори обаче зарибяват младите девойки. Мисля си, че след време тези конкурсчета ще отшумят.

- Защо вече ти писна от футболисти?
- Сменям имиджа, защото мисля, че ми е време за сериозна връзка. Нали знаете, че никой мъж няма да иска да свързват приятелката му само с футболисти. Освен това съм се убедила, че те не стават за сериозна връзка. Приятни са за компания и веселба, но до там. Просто са едно забавление на жените.

- Всъщност веднъж завинаги кажи в прав текст, Гонзо наистина ли е твоята голяма любов?
- Защо ли си помислих, че този път няма да ме питате за Гонзо (смее се). А истината ще научите след 20 години, когато вече ще сме забравени и по този начин ще ви напомним за нас. Шегувам се. Гонзо никога не е бил голямата ми любов.
- Следиш ли успехите на родните спортисти? Кое те впечатлява?
- Да, следя ги. Ние имаме добри спортисти и трябва много да се гордеем с тях.

- Общуваш ли с други миски и какво е твоето приятелско обкръжение в момента?
- Общувам, но от това обкръжение нямам приятелки защото за съжаление не се получава. Моите истински приятелки са нормални млади хора, които учат, имат свой бизнес и не са от този бранш. Чувствам се много добре в тяхната компания.

- Къде ще почиваш това лято?
- Ще пътувам повече извън България. Малко по острови и екзотични местенца. Няколко уикенда, разбира се, съм запазила за Слънчев бряг и Варна.

- От есента какви изненади да очакваме от теб?
- С моя екип сме решили от есента да ви изненадаме наистина много приятно. Обещавам ви да видите една нова и променена Светлана, не Гонзовица, а наистина бизнес дама, която се занимава само със сериозни неща. Нека обаче да остане изненада и се надявам дотогава котка да не ми мине път.

- Ще изгрееш ли отново на корицата на някое еротично списание?
- Едва ли, тъй като искам да градя имидж на сериозна жена. Повече бих се радвала да изляза на корица на сериозно издание.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи