Искат Сашка да се лашка в Холандия




Сашка Васева е хит в Холандия, сутеньори я искат за елитна проститутка, предлагат й неустоими суми

Искат Сашка да се лашка в Холандия


Искат Сашка на задна прашка… в Холандия! Оказва се, че родната фолк дива е изключителен хит в Холандия сред сутеньорите.

Сашка Васева вече е получила няколко оферти да става проститутка в меката на платената любов, разкри самата тя в интервю за „ШОУ”.

Всичко тръгнало от многобройните профили на певицата във Фейсбук. Там тя хващала окото на чужденци, а разкрепостените й снимки явно ги заблуждавали, че наша Сашка е по-такова момиче.

Един холандски сутеньор дори вече й направил неустоима оферта. Той й уредил витрина, както и квартира и всичко, необходимо, за да замине. Обещавал й много пари и й разказвал как нейните сънароднички правят цяло състояние в Холандия и карат последен модел ML джипове. Е, с това последното сутеньорът я изгубил. Сашка Васева побърза да се похвали, че вече си има ML джип, макар и малко по-стар модел. И парички си изкарвала сама, от частни партита и участия по дискотеки.

Така че изпълнителката на „Левовете в марки” отклонила неприличното предложение.

Сашка Васева разкри и друга любопитна подробност – от известно време насам я мислели за лесбийка. Откакто започнала да ходи по участия заедно с мениджърката си Цвети, мъжете постоянно я подпитвали да не би да е обърнала резбата.

Дишайте, мъже! Сашка още си пада по мъжко!

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи