Аксиния заема мястото на Нели Петкова




Аксиния бе спрягана за любовница на Слави преди време, а според запознати красавицата още била влюбена в Дългия

Аксиния бе спрягана за любовница на Слави преди време


Аксиния ще бъде новата беквокалистка в „Шоуто на Слави”, шушука се в светски среди. Бившият кадър на Star Academy е сред любимките на Слави, а новият й проект с Борис Солтарийски още повече накланя везните към нейното име, научихме от “Труд”.
Нещо повече – припомняме, че Аксиния бе спрягана за любовница на Слави преди време, а според запознати красавицата още била влюбена в Дългия и не можела да го преодолее. Изпълнителката на „Новата пепеляшка” отрече да е имала интимни отношения с гологлавия водещ, но съмнението си остана.


Освен Аксиния, друго едно известно име се спряга за заместник на Нели Петкова. А именно – Невена Цонева. Победителката в първия Мюзик Айдъл винаги е била слабост на Слави, като двамата дори записаха дуетна песен – „Жестока”.


Другото предположение е, че Трифонов ще вземе в Ку-ку бенд Цветелина Грахич. 19-годишното момиче в момента участва в „Гласът на България” и има голям шанс да влезе в екипа на Слави.

Вариантът Дългия отново да организира конкурс под формата на риалити е почти изключен, тъй като водещият е разбрал, че този формат вече е дотегнал на зрителите. И все пак най-вероятният кандидат за титлата „беквокалистка на Слави” си остава Аксиния.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи