Дорис Дилова се главозамая




Блондинката Дорис Дилова стана жертва на славата, сърди се, че не я разпознават


Дорис Дилова се главозамая


Тя със сигурност има какво да покаже и определено изглежда добре, но по нищо не се отличава от хилядите други жени в България. И все пак еротичният модел Дорис Дилова трябваше да понесе сериозен удар върху самочувствието си, защото се оказа, че всъщност е една непозната.
Неприятната случка, която свалила главозамаялата се блондинка на земята, станала в столичен салон за красота, издават репортери на bliasak.bg. Сексапилната хубавица чакала за час при козметичка, заедно със своя приятелка. И докато удобно настанени двете очаквали да я повикат, решили обстойно да обсъдят колко е важно да бъдеш известен. На не толкова известната си дружка, еротичният модел обяснила колко щастлива се чувства, че сутрин щом излезе от вкъщи, навсякъде я разпознават, и колко е доволна, че младите момичета копират стила й.


Явно Дорис живее от години на едно и също място, така че е съвсем нормално съседите й да я поздравяват. Особено ако държат на добрия тон и учтивите обноски. Но това е повлияло сериозно на самочувствието на модела и тя изпаднала в жестоката заблуда, че е изключително известна. Затова и ударът е бил сериозен, когато уважаемата козметичка, която трябвало да разкрасява модела, попитала коя от двете хубавици е се е записала за процедури.

Очевидци с усмивка разказват, че шокът на Дорис бил огромен, и останала страшно озадачена, че някой не я разпознава. Ето на това му се казва „да паднеш от високо“!

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи