Новата Мис Плеймейт одрала кожата на Николета
Мис Плеймейт 2011 Меги убийствено прилича на Николета Лозанова, само дето бюстът й е естествен

Мис Плеймейт 2011 Меги убийствено прилича на Николета Лозанова, само дето бюстът й е естествен


Новата Мис Плеймейт е копие на Николета Лозанова, твърдят присъстващите на финалния конкурс. Вчера бе избрана Мис 2011 и титлата отиде при Меги от агенция „Визаж”. Форумци също коментират, че Меги много напомня на Мис Плеймейт 2006. За разлика от Николета Лозанова обаче, новата моделка е без тунинг и с естествени гърди

Меги бе избрана единодушно от журито и след гласуване на официалния сайт. Красавицата държеше преднина през цялото време, макар очакванията да бяха други. Според слуховете трябваше да спечели протежето на Азис – Галина Димитрова. Блондинката направи медийна бомба, след като в нета изтекоха нейни голи снимки в леглото на Азо. Той призна, че тя му е приятелка и много я обича. Говореше се, че ромският славей я е уредил с връзките си, но явно не е успяла да пробие с голотиите си.

Неслучайно, след обявяването на победителката, Азис бе толкова недоволен и заяви пред медии, че Галина е истинската Мис Плеймейт.

Меги пък не се обиди на фолк певеца, а уверено каза, че смята титлата си за заслужена.

Моделката на Визаж е искала да участва в конкурса Мис България, но организаторите не я приели, заради татуировката на тялото й.

Вие как мислите, заслужава ли Меги титлата Мис Плеймейт 2011?

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи