Дичо: Изневерих на Диляна!
Наскоро Диляна Попова пък заяви за светско издание, че с Дичо се разделили, защото той искал да вкара трети човек в леглото им

Дичо: Изневерих на Диляна!
Дичо изневерил на Диляна Попова


Причината за раздялата между Дичо и Диляна Попова е изневяра. Това разкри певецът Дичо, като с това косвено отклони версията на манекенката. Наскоро актрисата от „Стъклен дом” заяви за светско издание, че с Дичо се разделили, защото той искал да вкара трети човек в леглото им.
„С Диляна се разделихме, защото направих грешката да й изневеря”, призна от своя страна Дичо.


Изпълнителят на „Ледено момиче” твърди, че в живота си е имал три големи любови и единственото нещо, за което съжалява е, че не е създал поколение с нито една от тях. Дичо отчита това като грешка и се зарича със следващата си изгора да поправи това.


Дичо разкрива и друга любопитна подробност. Оказва се, че с актьора Август Попов са баджанаци. Годеницата на Попов – Ани, е била една от големите любови на Дичо.


Със сестрата на Ивет Лалова те имат общо минало от цели 8 години, но накрая се разделят. Каква е причината и дали Дичо отново е кръшнал, той не пожелава да сподели.

Третата изгора в живота на певеца е Карина. С нея били заедно три години, но преди време тя се изнася от тях и така приключва и тази любов. Може би следващата ще раздели окончателно Дичо с ергенлъка?

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи