Голямата любов на Мариана Попова бил Дарин Ангелов




„Наистина много го обичах!“ – споделя певицата Мариана Попова, която вече се изявява като един от треньорите в „Гласът на България”

Голямата любов на Мариана Попова бил Дарин Ангелов


Мариана Попова разкрива, че в сърдечните си връзки е залагала на по-скромните момчета, които здраво са стъпили на земята и не се нуждаят от товапостоянно да им се повтаря колко са велики в работата си.
„Не понасям егоцентричните, себични и самовлюбени мъже, които в повечето случаи се оказват хомосексуални!” – дава воля на емоциите Мариана.

„А ако говорим за първата ми истинска любов, която ме накара да дам и невъзможното от себе си, това е ак­тьорът Дарин Ангелов. Обичам го и до днес. По раз­личен начин, разбира се“ – споделя певицата.

Хората, в които днес се оглежда Мариана, са майка й, брат й и Орлин Горанов.
Дарин Ангелов

„Орлин невероятно прилича на баща ми, казвала съм му го много пъти. Чисто визу­ално. Ръцете му… Всеки път, като видя ръцете му, все едно, че виждам татко. Коректив ми е, споделям с него всичко. Чак ми се гади от жълтите гадории, кои­то се изписват. Идол ми е като човек. Не говорим за артист!“ – твърди Мариана Попова.

„Като стана майка, се промени” – разказват близки приятелки на Мариана. „Стана наистина жена, отговорна. Преди излизаше и скитореше, сега обича да си стои вкъщи. У тях е уютно и приятно, чувстваш се като у дома си. Ханес готви, помага в домакинството” – твърдят близки до двойката.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи