Венета Райкова гони магии със светена вода




Водещата на „Горещо“ посетила заедно със семейството си Бельовата църква

Венета Райкова гони магии със светена вода


Освен с ексцентричния си подбор на цветни храни, духовен мироглед и странни гости, Венета Райкова е известна и като доста религиозна дама. Тв водещата, която много пъти е взимала интервюта от светски знаменитости на най-невероятни места, за пореден път показа набожността и суеверността си по време на семейната ваканция в скикурорта Боровец. В профила си във Фейсбук блондинката публикувала снимки от последната си семейна почивка, на която тя и синът й очевидно се забавляват край някакъв кладенец.

Пред списание „Блясък“ Райкова споделила, че по време на ваканцията си в зимния курорт Боровец, решила заедно със семейството си да посети и намиращата се наблизо Бельова църква. По думите й в аязмото до храма имало лековита вода, която била заредена с положителна енергия и затова цялото семейство се намокрило с нея.„Лекува всякакви болежки, пречиства организма, предпазва го от магии“-споделила тв водещата пред списанието.

Но дали Райкова е посетила църковния комплекс само, за да се зареди с положителна енергия и да си пречисти организма? Много е вероятно ексцентричната водеща да е отишла до храма и с идеята да прочисти от лоши енергии и студиото си. Всеизвестен факт е суеверността на Венета, която обича да кани в предаването си доста странни участници. Може би скандалната водеща е искала да се застрахова, в случай че и нейните гости се окажат сполетени от същата зла участ, като тези на колегата й Карбовски.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи