Мариана Попова се прегърна с чалгата




Поппевицата Мариана Попова е хвърлила око на чалгата

Мариана Попова се прегърна с чалгата

Мургавата певица неотдавна заръчала няколко парчета на хитовите творци в бранша Велислав Дгаганински и Росен Димитров, които коват хитовете на родните ни чалга звезди. Песните на Мариана Попова щели да са някакъв хибрид между типичната чалга и попа.

Изпълнителката иначе харесвала музиката на Ищар и смятала да се доближи максимално до нейния стил. Тя планирала и дует с изпълнител от фолка, но все още не можела да се спре на подходящо име. Припомняме, че преди време Азис взе участие в нейна песен, с която брюнетката представи страната ни на „Евровизия”. Не че това й донесе успех…

Решението да развее белия флаг и да се откаже от попа Мариана Попова взела окончателно преди няколко месеца. Тя се разочаровала от неуспеха на единствения си албум, който мина абсолютно незабелязано и дори не се появи по малкото останали музикални магазини. „Дълго се съпротивлявах, но вече няма накъде” – тъжно отбелязва Мариана, която само до преди няколко месеца обмисляше да напусне България и да изкарва хляба си в чужбина.

Поппевицата Мариана Попова е хвърлила око на чалгата
До преди година името на певицата беше замесено в гранде скандал с президента. Упорити слухове набеждаваха Мариана за тайна любовница на Гоце. Клюките за тях позатихнаха, след като Попова се омъжи за чужденец и роди дете.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи