Диляна Попова покорила и Азия




Диляна Попова е едно от най-прелестните лица в родния моден бизнес

Диляна Попова покорила и Азия
Диляна Попова

Изключителна визия, впечатляващ стил и завладяваща усмивка. Кариерата й на модел стартира благодарение на по-голямата й сестра, с която са много близки. Елиза Попова занася нейни снимки в „Ексграунд“. От агенцията буквално се влюбват в Диляна Попова и тя става една от най-актуалните им манекенки. Работи и като модел в над десет държави в Европа и Азия. Най-много й допада да се снима в реклами.

Синеоката красавица дефилира на ревютата на всички известни родни дизайнери. Нея избра за рекламно лице и Соня Васи, когато реши да представи колекцията си от бутикови плетива у нас. „Ъпсурт“, Орлин Павлов, Лора Караджова и бившия й приятел Дичо украсяват клиповете си с прсъствието на известната манекенка.
Диляна Попова е едно от най-прелестните лица в родния моден бизнес


Самата Диляна не приема твърде сериозно моделската си кариера. Не робува на марки, а в ежедневието си предпочита да се облича по-спортно.

След като покори модните подиуми и изгря на корицата на всички мъжки списания, синеоката красавица реши да изпробва и актьорския си талант. Тя направи фурор с горещите сцени в „Love.net”, а в момента зрителите на Би Ти Ви я гледат и в третия сезон на сериала „Стъклен дом“.

Истинското призвание на Диляна обаче е създаването дрехи. Тя притежава собствена марка и всеки ден твори модни облекла в малкото си шикозно ателие в столицата.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи