Гаджето на Камелия – Цветин, бил гвардеец




В момента продължава да изпълнява длъжността си при Камелия

Гаджето на Камелия – Цветин, бил гвардеец
Обикновено се коментират подробности за визията, любовите, табиетите и всякакви други такива за изпълнителките във фолка и много по-малко се говори за техните постоянни спътници в живота.

На такава „дискриминация” доскоро беше подложен и дългогодишният приятел на изпълнителката на „Манастир” – Камелия. Първата вест от семейното им гнездо беше за неговата изключителна сексуалност, която единствена можела да задоволи лъвицата на фолка. Споменаваше се и това, че той е неин ординарец, сянка, слуга. Малко известен факт обаче е, че благоверният на Камелия, който играе така или иначе много важна роля в живота й, е бил гвардеец. Явно именно от военните части левентът се е научил да бъде послушен и изпълнителен, та вече 14 години е плътно до каката си от Чипровци.

Певицата и Цветин се запознали съвсем случайно. Дълго време тя си го харесвала, тъй като често минавала пред Президентството в София. Там тя го наблюдавала в гвардейската униформа и не спирала да си фантазира. За да го вижда, русата чалгарка редовно минавала покрай държавното учреждение и дори веднъж заблудила професионални фотографи, че това е брат й, за да успее да го снима във военно облекло. От приказка на приказка двамата се запознали и започнали да излизат заедно.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи