Певицата свалила в нокдаун бияча на Таки

Любо Чука (с) Преслава
Любо Чука и Преслава

Преслава предпочита биячи. Преписвани й са и други афери с ъндърграунд герои, но сегашната направо избива рибата. Едрогърдата, досега необяснимо вакантна гърла е регистрирала гръмка победа над страховит бос на страховита Бригада на Чуковете.

В случая обаче фронтът е на любовта. Информацията предоставят под сурдинка колежките й от „Пайнер“. Според клюката, която се разпространява със скоростта на светлината, красивата брюнетка поддържа връзка с Любомир Симеонов – Любо Чука, прочул се като бияч №1 на мафията и най-доверения човек на избягалият в ЮАР висаджия Таки. Сватовница на Преслава и отказалия се от бандитския занаят Любо Чука е фолкпевицата Андреа. Андреа е приятелка на Чука покрай гаджето си, боксьора Кубрат Пулев. Любо и Кубрат са като братя и са неразделни.

Пикантерята за звездата на фолка разкрива друга фолк изпълнителка, която пожелала да остане анонимна. Заварката между Любо Чука и Преслава се случила преди 2-3 месеца, малко след гръмкия дебют на българина с най-силни юмруци в силовите боеве от веригата ММА. В нощта преди Преслава и Любо да се целунат и преспят заедно за първи път, фолкзвездата имала участие в „Найт Флайт“. Заведението е собственост на бившия й любовник Петко Димитров, който сега е гадже на Ели Гигова, щерка на олигарха Николай Гигов. В „Найт Флайт“ същата вечер пирували Кубрат Пулев, Любо Гребеца и Благой Иванов – Багата, обградени от внушителна тумба професионални силови бойци – самбисти, боксьори и прочие. „След като свършил ангажиментът й, Преслава се настанила в сепарето на Любо Чука, където била и Андреа с гаджето си Кубрат. По-късно Преслава си тръгнала с Любо и дори се качила в неговата кола. Оттогава Преслава няколко пъти е засичана в столичния квартал „Павлово“, където живее Любо Чука. Певицата е забелязвана дори в черното „Ауди“ RS6, което Любомир Симеонов шофира от около година. Поръчковият автомобил е подарък на здравеняка от Христофорос Аманатидис – Таки по случай „пенсионирането“ на Любо Чука.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи