Емилия заспала на волана




Певицата Емилия заспала на волана на БВМ-то си в деня на катастрофата


Емилия дремнала, докато шофира

След като преди няколко седмици фолк певицата Емилия претърпя пътна катастрофа, из медийното пространство плъзнаха множество слухове за причините за инцидента. Най-упоритите от тях бяха свързани с теорията, че певицата е шофирала в нетрезво състояние, докато според други е карала с над 200 километра в час.
В отговор на всички тези догадки и предположения Емилия първоначално твърдеше, че това са измислици, но накрая не издържа на медийния натиск и даде интервю за списание „Блясък“, в което оповести истината за случилото се.

Оказва се, че фолк-дивата просто заспала зад волана. Емилия разказала още, че инцидентът станал, докато пътувала за участие в Златоград. Шофьорът й все още не бил с нея и тя трябвало да отиде да го вземе с колата си, когато се случила злополуката. „Заспах на волана, просто се унесох“, споделила певицата. Може би е по-добре следващия път певицата да бъде сигурна, че е будна, преди да се качи, зад волана или да преработи работния си график, за да си осигури повече време за сън.

Подобна небрежност от нейна страна представлява заплаха не само за нея, но и за другите водачи по пътищата. А най-добре е да се довери изцяло на шофьора си, за да не й се налага и в бъдеще да се справя с подобни инциденти.



Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи