Емилия разрежда ревността си към Коко Динев с алкохол




Фолкзвездата Емилия търси утеха в алкохола заради забежките на половинката си Коко Динев

Емилия разрежда ревността си към Коко Динев с алкохол


След като неотдавна певицата катастрофира с джипа си на автомагистрала „Тракия”, а катаджии вметнаха, че изпълнителката била на градус, Емилия даде повод отново да се заговори за страстта й към бутилката.

Навръх 1 юни, денят на детето, звездата на попфолка скандализира посетителите на пловдивската дискотека „Хистерия”, след като излезе на участие порядъчно наквасена. Едва стъпила в заведението, попфолк дивата се затворила в гримьорната с бутилка „Джони”, която дружестви поделила с охранителя си и личния си гримьор, свидетелства репортер на сайта podtepeto.com.

Половин час по-късно Емилия, порядъчно наквасена, обяви на микрофона: „Честит 1 юни! Къде са дечицата, че да им сипем по едно голямо вместо торта? Така празнуваме ние. Давайте бутилките!”.

Остава загадка дали наистина Емилия дава на сина си Иван да пие уиски, или това е било просто трик, който да подсети гостите на заведението да си поръчват повече шотландска течност. И в двата случая обаче изказването на фолкдивата е неуместно.

Колежки на Емилия споделят, че при други нейни участия певицата често посягала към чашката. „Когато пийне две-три, Емилия става свадлива” – доверяват изпълнители, изпатили си от лошото пиянство на русата фурия, която тези дни се боядиса в оранжево.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи