Ужас! Алисия плаши вече и феновете си!




Силиконът в устните й ги прави да изглеждат като кокошо дупе, а корекциите на носа го правят неестествено чип

Ужас! Алисия плаши вече и феновете си!
Алисия

Независимо от множеството пластични операции, лифтин, липосукции и прочие разкрасителни процедури, Алисия си оставала грозното патенце на фолка. Феновете на певицата вече не й симпатизират толкова. А снимана от близък кадър, Алисия направо плаши гаргите, злорадстват форумци.
Откровено казано, на фотоса вляво бившата половинка на Валери Божинов наистина изглежда кофти. Вероятно пластичните операции, вместо да я разкрасят, са имали обратен ефект. Силиконът в устните й ги прави да изглеждат като кокошо дупе, а корекциите на носа го правят неестествено чип.

От суета звездите често прекаляват с пластичните операции и се загрозяват. В случая Алисия е водена не толкова от суета, колкото от стремежа си да бъде по-красива от Николета Лозанова.

Фенки на плеймейтката обаче са категорични, че колкото и да се старае, Алисия никога няма да стигне Николета. „Ни Ло си е красива по природа и има леки козметични корекции, докато Алисия трябва да си смени целия фейс”, злобно отбелязват привържениците на Лозанова.

Феновете на Алисия пък дори не се опитват да се застъпят за идола си. Твърде бързо се предават!

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи