Ето под чий чехъл е Захари Бахаров от Love.net!





Ето под чий чехъл е Захари Бахаров от Love.net!


Под чий чехъл ли?


Под този на жена си, разбира се. Водещата командвала вкъщи, но не можел да се оплаче от нея, защото му угаждала и си го гледала, призна предИван и Андрейактьорът. Захари Бахаров е типичният женен мъж – след работа бегом марш у дома, при съпругата, а за приятелите няма никакво време.

Въпреки това той никак не е недоволен от начина си на живот, щастлив баща е. Преди известно време им се роди детенце, което решили да го кръстят Максим.

Радва се, че научил доста неща покрай бебето. Разкрива, че можел да го храни, облича, дори и да му сменя пелените, явно под наставленията на майката.

Нищо, че е жена, тя носи панталоните в семейството, затова няма да се учудим, ако звездата от Love.net е бил на постоянни нощни дежурства, когато е плакало детето.

Захари Бахаров сподели, че любимата Диди Александрова не го ревнува, както и той нея, защото не му давала повод.

Водещата смята, че би било твърде глупаво от нейна страна, ако го прави, все пак той е актьор, заяви тя пред Иван и Андрей. В работата му постоянно се налага да участва в сексуални сцени и типичен пример е участието му в българския филм Love.net, където Захари Бахаров е в главните роли.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи