Андреа коментира какво й е прошепнал Кирил Чалъков




Изпълнителката е щастлива от начина, по който вече публиката се отнася към нея

Изпълнителката е щастлива от начина, по който вече публиката се отнася към нея
"Глупачка", казва Чалъков според феновете
Попфолк фурията Андреа най-накрая коментира скандалът около плъзналото клипче в интернет от наградите на „Планета“, на което се вижда как гримьорът Кирил Чалъков прошепва нещо в ухото й, докато Галена и Преслава са на сцената. По-всеобщо мнение той казва „глупачка“ по адрес на една от двете изпълнителки.
„Това са страшни глупости1 Аз не помня какво съм яла вчера, ще помня какво ми е казал Кирил Чалъков тогава… Недейте така, моля ви! Не знам откъде идва цялото нещо, но е много глупаво хората да се занимават с това. Наистина не помня какво е било, но в никакъв случай не е било някаква обида, както изопачават нещата хората“, споделя Андреа пред „Нов фолк“.

Певицата добавя, че лично тя е доволна от наградите, които взе. Радва се, че и публиката я е приела толкова топло. „По време на моето изпълнение на „Не ги прави тия работи“ и „Късай етикета“ наистина всички пяха с мен и беше уникално. Доста се радваше публиката и когато обявяваха името ми в номинациите. Почувствах се много щастлива и за първи път толкова обичана. Осъзнах, че явно за последните 4 години, в които съм на сцената, съм успяла да спечеля сърцата им“, вълнува се Андреа.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи