Галена се оказа с косопад, решава проблема с къса коса





Галена се оказа с косопад
Галена

Галена е сред най-красивите чалга-изпълнителки над родния попфолк небосклон, но за съжаление хубостта й е силно застрашена. Появата й на годишното награждаване в телевизия „Планета“ с най-неочаквано къса коса разочарова огромна част от феновете й. На първо място значително малка част от мъжете харесват жени с къси прически, досущ като жените, които харсват представители на силния пол с дълга коса.
Втората причина обаче е още по-неприятна. Така звездата на „Пайнер“ потвърждава съмненията и притесненията, че започва да оплешивява. Въпреки нейното скалъпено набързо обяснение, че искала малко промяна във външиня вид, която да е значително по-необичайна от очакваното, все пак почти никой не й повярва.


Фризьорът, на когото Галена вдигнала дива врява по телефона, се оправдал с остаряването на „материала“. Предложил й да си купи чисто нови кичури, но певицата на „Знам диагнозата“ знаела диагнозата и отказала по-нататъшно опустошаване на един от най-важните елементи на женската красота, с която тя всъщност си изкарва прехраната.Важна роля в прецакването на косата на сладураната има фризьорът й, който непрекъснато й пълнел прическите с екстеншъни, но заради глупавите удължения сега се налага тотално скъсявне. Заблуждаващото сгъстяване и удължаване на косата с кичури сега тепърва си казва думата.

Ето защо късата прическа се налага да реши проблема, вместо изкуствените кичури да го задълбочават.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи