Гергана Гунчева залитна по спортния микрофон





Гергана Гунчева


Красавицата се появила на кастинг в ТВ+ за избор на водещи и репортери на спортната емисия новини, издадоха малката й тайна от blisak.bg.

Резултатът от кастинга естествено беше положителен за чаровницата и веднага я взели под крилото си. Сега тепърва й предстои да се мобилизира, така че да се захване за работа, а и за още нещо …, за спортния микрофон.
От разговора с Гергана Гунчева се разбира, че е искала да се занимава точно с това. Трябва й работа, в която има адреналин, а какъв по-голям адреналин от този, при който всеки ден се изправяш пред предизвикателства. Няма да липсват и конфузни моменти, дори е възможно да има мигове, в които спортният й микрофон ще бъде обръщан към нея.


“Мис България 2004” вече е официално в телевизията, още от няколко седмици, но все още не сме я зърнали, защото през това време се е обучавала. Вече е на линия, здраво хванала микрофона, за да задава с него интригуващи въпроси.

Точните думи на Гергана Гунчева по случая са: “Пораснах в семейство на спортисти, аз самата се занимавах с гимнастика и по принцип се интересувам от спорта в цялата му светлина. Детската ми мечта бе да стана журналистка, ето че се сбъдна”, въодушевено споделя “Мис България 2004”.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи