Райна кове интриги във Фейсбук





Фолк певицата Райна
Райна


Фолк певицата Райна, която обича да поддържа връзка с почитателите си чрез Фейсбук, им показа, че в чалга гилдията няма приятелство. Бившата половинка на Коцето публикува видео в социалната мрежа от награждаването на колежката си Галена, която тази година спечели приза „Певица на годината“ на телевизия „Планета“. Припомняме ви, че събитието беше доста скандално, защото изпълнителката на „Тихо ми пази“ беше освиркана от публиката.
„Кой от вас може да чете по устни? Обърнете внимание какво казва Кирил Чалъков на Андреа в края на клипа“, пише Райна в профила си във Фейсбук.

Повечето й фенове са на мнение, че звездният гримьор е казал в ухото на русата бомба „глупачка“. Но не става ясно кого обижда Чалъков. При всички случаи пикантният епитет е лепнат или на Преслава, или на Галена.

От коментарите на Райна в социалната мрежа става ясно, че целта й е не да коментира своите колежки, а да покаже на всички, че в чалга бранша приятелство няма. Но все пак интригата е факт, тъй като певицата обсъжда с почитателите си цялото награждаване, като една от фенките й дори пише: „О, Боже, как можаха да дадат наградата на тази силиконова грозна гъска, не знам“.

Накрая Райнето заявява: „Айде, разнищихме казаното… посмяхме се“ и пита: „Що е приятелство и има ли почва между конкурентки?“.

Е, явно няма!
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи