Тъпометър: Анелия търси мъж, по-умен от нея





Търси се: мъж, по-умен отАнелия
Анелия

Задачката е елементарна – Анелия чупи тъпометъра, така че лесно щяла да си намери някой по-умен от нея, шегуват се фенове


Търси се: мъж, по-умен отАнелия. Фолк дивата извади тъпометъра и започна да издирва своята половинка, който задължително да има повече умствен багаж от нейния.

В светско предаване Анелия заяви, че мъжът трябва да е по-богат от нея и по-умен. Задачката е елементарна, побързаха да се пошегуват фенове на чалгата. Изпълнителката на „Погледни ме в очите” чупела тъпометъра, така че лесно щяла да си намери някой по-умен от нея.

Освен по-интелигентен обаче, мъжът на Анелия трябвало и да е по-богат. Само така той можел да я плени. Нещо повече – ако притежава тези две елементарни качества, избраникът на Анелия дори може да я убеди да зареже кариерата си.
Анелия чупела тъпометъра
Анелия чупела тъпометъра
Фолк фурията разкри, че в момента е изцяло отдадена на фолка, като дори дъщеричката й Ивон е останала на заден план. Но ако се появи мъжът на мечтите й – онзи умния с парите – била готова да му се отдаде изцяло и да лиши феновете от себе си.

„Заради дъщеря си не би изоставила кариерата си, но заради по-богат мъж е готова”, възмущават се фенове на фолка на изказванията на Анелия.

Почитатели на певицата пък веднага разкриха, че гърлата мечтае за Коко Динев. Той е неприлично богат и със сигурност – по-умен от Анелия. Публична тайна е, че брюнетката още не е забравила бившия си мъж. Жалко, че той е изцяло отдаден на Емилия.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи