Миа Сантова пак яхва новинарската вълна





Миа Сантова пак яхва новинарската вълна

Новото лице на TV7 е Миа Сантова, която поема собствена новинарско-коментарна рубрика “Уикенд с Миа Сантова”

Миа Сантова е новата водеща на TV7. Чаровната девойка ще яхва новинарската вълна, в търсене на различното, актуалното и полезното за зрителите.

Предаването й ще се казва “Уикенд с Миа Сантова”, като основната му идея, която са заложили от националната телевизия е, да показва новини от страната и чужбина, очаквани събития и спортни вести. Наред с това Миа ще прави преглед на печата, отделяйки внимание на акценти, които не са били засегнати от колегите й в другите медии, като ги изкарва на преден план. По този начин зрителите ще узнават за нещо ново и любопитно.

Освен това в сутрешния съботно-неделен блок ще има новини от деня и гости с директни включвания по тема, свързана с обществения интерес.

За новата си работа новинарката споделя, че ще търси усърдно за полезни новини, които в крайна сметка да са практични за зрители. Така сама разбира, че имайки полза от предаването й “Уикенд с Миа Сантова”, зрителите ще стават все повече и повече, рейтингът ще расте, а с него, нищо чудно, и заплатата й. Разказва, че в много от общата информация има теми или конкретни детайли около събития, които остават незабелязани.

Точно и за подобни тънкости се появява в ефира на TV7 новата водеща Миа Сантова, за да ги разкрие за своята публика – зрителите.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи