Емануела с парцали от кварталната шивачка




Класацията поведе фолк дивата Емануела
Попитахме ви “Коя е най-зле облечената личност в България?” и се оказа, че 13 персони се открояват от останалите БГ випове. Класацията поведе фолк дивата Емануела.
След сумиране на мненията ви смело можем да обособим топ 5 на най-зле облечените личности.
Първото място безспорно е за Емануела. Коментарите за нея не са съвсем обосновани, но наш потребител е добавил към името й:
"Следващата ми кандидатура подкрепя много от вас и това е певицата Емануела. Не знам защо това момиче си вярва толкова и се хвали навсякъде със стилистката си, след като "стилистката" й (предполагам кварталната шивачка) я облича с всевъзможни долнопробни парцали, които личатотдалече и колко зле ушити са".
"Изглежда изборът на дрехи, който прави Емануела при появата си на различни светски събития не допада на голяма част от читателите на Светския звяр.
Евгени Минчев Лияна
Второто място си поделят Евгени Минчев и Лияна. Паркетният лъв от години е клеймен за прекалената кичозност, когато става дума за парцалите с които се появява на "светски" вечеринки. 
Учуди ни менението ви за завърналата се на музикалната сцена Лияна. Тя е обвинена в другата крайност - безвкусица. Стилът й определяте като ретро.
фолк фурията Камелия
На третата позиция стройно се е подредила фолк фурията Камелия.От появата й на сцената на "Локомотив", в столицата, преди няколко години с лепенки на циците "критици" осъдиха Камелия. Нейното провокативно поведение и облекло не са за всеки вкус, но Камелия с усмивка носи кръста на "различна".
Четвъртата позиция е за водещата на "Море от любов" - Наталия Симеонова, Мис България 2009 - Антония Петрова, фолк певицата Преслава, чалгарката Сашка Васева и стилистката Кремена Халваджиян.



Наталия Симеонова
Изглежда гардеробът, който стилистите на любовното предаване подбират за феята на любовта изобщо не допада на нашите читатели.  Широките ръкави, дългите до земята поли и рокли, тъмните цветове, са ви омръзнали.
Антония Петрова е обвинявана по-скоро за това, че не е модна икона. Скромният стил на миската-вишистка според вас не приляга на Мис България.
Преслава не сте пожелали да коментирате - директно сте я включили в списъка на зле облечените личности.
За Сашка Васева коментарът на една от потребителките е: "... простено й е щото не я слуша главата...".

Екстравагантният стил на Кремена Халваджиян, често шокира. Явно и феновете на модата не могат да разберат нейните изчанчени хрумвания.
депутатката Искра Фидосова водещият Слави Трифонов
На последната, пета, позиция с най-малко гласове се нареждат водещият Слави Трифонов, депутатката Искра Фидосова, вратарят Славчо Тошев и Геро от "Господари на ефира". Явно дългите години, в които Дългия е на екран, са досадили на зрителя, както и официлните му костюми.
Г-жа Фидосова е обвинена в нехайство към външния си вид, а футболистът Тошев може би е видян в неблагоприятен вид, щом е попаднал в черния списък.

Източник blife.bg

1 коментар:

  1. Само ще вметна като фен на модата,че дори стила на Кремена Халваджиян да се вижда леко шокиращ за по-простият,консервативен човек който наблюдава модата само по българските улици,всъщност стилът й е доста съобразен със тендециите в чужбина.Такаче леко екстравагантна или не,няма значение,защото тя е модерна и стилна.Всеки който иска може да си направи справка с модата на запад и да се увери в това!За останалите в класацията нямам какво да добавя,освен съгласие с мястото им в този списък.

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи