Андреа няма да показва целулита си по списанията





Въпреки коравите бедра на певицата известността й не спира да расте и в момента тя е сред най-популярните чалгаджийки
Андреа


Победителката в наградите на „Пайнер” разкри за своите фенове най-съкровените си целулитни прелести. Може би заради трудно забележимото от нея място – на задната страна на бедрата, целулитът лъсна пред обективите на папараците точно под секси-късата рокличка на чалга-красавицата.

И докато напоследък тя ставаше обект на интерес само с върховите си постижения в чалгата на „Пайнер”, в списанията за мода и с едно зърно по-широки от обичайните деколтета, сега ореолът на съвършенството взе да потъмнява. С къдравите подкожни мазнини на Андреа, които така добре личат на снимката на „Еснюз”, певицата може да стане и модел на компания за антицелолитни химикали. Първата част от рекламата вече е заснета – частта „Преди”. Остава сега да изчакаме някоя скъпа козметична корекция и ще получим втората част – „След”.

Андреа голи снимки
Въпреки коравите бедра на певицата известността й не спира да расте и в момента тя е сред най-популярните чалгаджийки. От медията, разпространила срамната снимка, напомнят, че тази популярност й е изиграла лоша шега. В забързаното си ежедневие по изгряване на елитни корици и небрежни уж случайни разголвания на публични места, Андреа е пропуснала огледалото. За всеки влак си има пътници, казват хората, така че повече от очевидно е, че целулитът не пречи на световни знаменитости като Шаги да си опитат от сладкия вкус на „дует” с българска чалгаджийка.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи