Коко Динев стяга бардак край морето





Коко Динев стяга бардак край морето
Коко Динев
Последната клюка около мастития бизнесмен Коко Динев гласи, че в най-скоро време той ще е горд собственик на луксозно заведение в Слънчев бряг, което ще предлага на отбраните си посетители нестандартни удоволствия, пише Агенция Блиц, позовавайки се на публикация във в. „Шоу”.
Преговорите на Динев за закупуването на малка кооперация в курорта били на почти на финален етап, като според мълвата той ще вложи над 1 млн. лева, за да преустрой сградата на чалготека. Коко бързал с действията, защото имотът бил на изключително изгодна цена. Предишният й собственик не успял да погаси взетия от банката кредит, затова сега Динев купувал сградата почти на безценица, като се има предвид какви са цените в курорта – само за 400 евро квадрат кооперацията щяла да е собственост на осеменителя на чалга певици.


Според запознати заведението, което Коко стяга, ще е само за прикритие, допълва изданието, защото всеки клиент, който може да плати, ще може да се възползва от специфичните екстри, които ще се предлагат на последния етаж и в които участие ще вземат специално наети засукани мадами.

За да умилостиви половинката си Емилия, която хич не била навита цяло лято Коко да кисне край морето и да зяпа загорели женски тела, бизнесменът бил обещал на певицата да нарече заведението на нейно име – щял да нарече чалготеката „Еми”.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи