Дарина Павлова хрупа младо агнешко





Дарина Павлова

Госпожа Мулти Дарина Павлова движи с млад кавалер


Вдовицата на Илия Павлов не си пада по Берлускони, а по много по-млад мъж, носител на титлата Мистър Италия – е последната клюка на Ботуша. Дарина Павлова неотдавна заминала на екзотична екскурзия на Малдивите със значително по-млад мъж от нея. Смуглият здравеняк е на около 25 години и според запознати е носител на титлата Мистър Италия преди 2-3 години.

„Между тях едва ли има нещо сериозно, май всичко намирисва само на секс. Дарина си е позволила младо агнешко. Дай Бог, всекиму – както се казва” – коментират иронично клюкарите. По-паметливите от тях припомнят, че преди години дамата имала кратък флирт с родния модел Мариан Кюрпанов, който стана Мистър България за 1999 г. Той от години живее в Италия и в момента участва в местния „ВИП Брадър”.

Новият любовник на Дарина шофирал луксозното й „Бентли” по улиците на Рим. Младежът изпълнявал функциите и на нейна охрана. На Малдивите актуалната двойка е отседнала в един от най-луксозните хотели със зашеметяваща цена от 1700 евро на нощ.

Според запознати финтът на Дарина с младежа е опит да се измести общественото внимание от отношенията й с италианския премиер Силвио Берлускони. И досега няма официално потвърждение имат ли двамата интимна връзка, или не.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи