Софи Маринова: Слави е уникален, правил ми е много подаръци




Ромската перла отсича: Аз съм звезда!

Софи и Слави
Софи и Слави
Софи Маринова призна, че Слави Трифонов е един от най-важните мъже в живота й. Според нея Дългия е уникален човек, който й правил много подаръци.
„Всичките ни дуети, както и клиповете към тях, например. А той като прави нещо, го прави с доста пари и с големи екипи”, отбелязва певицата пред списание „Нов фолк”. Изпълнителката споделя, че Слави никога не я е закачал за нищо. Само й казвал: „Искам ти да си изпееш партията, да изглеждаш усмихната на клипа – за друго не мисли”.

Софито смята, че благодарение на шоумена се е почувствала истинска звезда. „Много колежки, като си говорим, казват: „Абе, тука в България няма звезди”. Как да няма?! Аз работя толкова години, изработила съм си го това нещо – спират ме по улицата, искат ми автографи, снимат се с мен, показват ми колко ме обичат.. Какво съм? Ами звезда съм! Да не говорим, когато Слави прави турнетата и като отида, и целият стадион на крака и запее с нас…”, вълнува се Софчето. Тя разкри, че за проекта, който подготвя по случай петнайсетте години, откакто е на сцената, Слави също ще се включи.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи