Виолета Марковска вдигала крака по стени, маси и парапети






Сексапилното миньонче кандидатства в НАТФИЗ съблечена само по жартиери

Виолета Марковска е известна със своята сексуална разкрепостеност

Виолета Марковска е известна със своята сексуална разкрепостеност и с това, че не се пестяла и се разтягала като гимнастичка навсякъде.

Според сведения на Супер 19 минути тя не пропускала възможност да вдигне крака, опряна на стени, парапети и маси. Според вестника натфизчии разказвали, че се чекнела постоянно и това е любимото й поведение. Нямало човек в театралната академия, който да не е видял бельото й. За нея се говори още, че знае всички тайни в любовта. За кръшната й снага се носят легенди. С нея тя пленява не едно или две журита. Така стана с това в Денсинг старс, с нея тя си е осигурила място и в НАТФИЗ.

Девойката, станала известна с ролята си на проститутка във филма „Шивачки”, била приета актьорско майсторство, залагайки на разсъблечения си сексапил. На кандидатстудентския изпит тя се явила пред журито по особено предизвикателен начин. Съблечена само по жартиери, на врата с шал от пера, на високи токчета и с бастун тя направила истински стриптийз, след което била приета да учи за актриса. Асен Блатечки пръв клъвнал по Виолета. Напоследък се появява в компанията на Чичко- паричковци. Първо я забелязали да прави компания на Ерик Уотсън. Иначе си походи и с партньора си Атанас от Денсинг старс, със сина на Стойчо Младенов, със звездата от „Стъклен дом” Бойо Кръстанов.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи