Сексапилната Силвия Радулова твори нов шедьовър





Известната с участието си в „Сървайвър 3″ красавица Силвия Радулова
Силвия Радулова

Известната с участието си в „Сървайвър 3″ красавица Силвия Радулова изненадва света с постижения в най-различни области. Всестранно-развитата сървайвърка рисува страхотно, състезава се по мотосъбори с пистов мотор, опитвала е и моделството – има снимки дори за изискано еротично списание, даже шие дрехи. Красавицата показва прекрасни женски форми, но привлекателността не е за нея начин да си изкарва прехраната, за разлика от познатите ни плеймейтки и чалга-певици.
Последна новост в колекцията й от успешни проекти се гласи да стане филма й за Индия. Тя е живяла там и очевидно харесва мястото достатъчно много за да сътвори поредното си произведение на изкуството на тази тема. Очаква се филмът да е „късометражен“ и да включва медийни материали от лични снимки и видео.

Силвия Радулова си остава уникална за България „екшън-мацка“, която изглежда перфектно и непрекъснато ни учудва с произведения на изкуството – от нейни еротични снимки до карикатури и филми. Творчеството й трудво може да се определи накъде е ориентирано поради богатството от теми, по които работи, но талантът й личи във всеки щрих. Междувременно мацката краси безброй световноизвестни списания за красиви жени, но и за мотоциклети.

И за да остане вярна на принципа си да е уникална – един от малкото успяващи да бъдат уникални наистина хора, в едно от тези списания лъщи снимка, на която Силвия вози старата си баба на пистов мотор!
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи