Самотната, тъжната, безутешната Преслава на 8 март




Мъже за кревата – колкото щеш, но истинската тръпка липсва”
Преслава

Знайно е, че от години попфолкдивата е самотна и не може да намери истински мъж до себе си. „Мъже за кревата – колкото щеш, но истинската тръпка липсва” – ожалила се едрогърдата брюнетка навръх женския празник.

 Макар че получи огромни букети от десетки свои фенове, очите на Преслава останаха тъжни и безутешни – споделят нейни колежки. „Тежка е нашата участ – веселим жените за празника, а голяма част от нас са тъжни и самотни” – промълвила тихо Преслава между песните си.
Факт е, че Преслава е една от атрактивните по външност певици, но е и истина, че не може да си намери сериозен приятел от много време насам. Фолкдивата се притеснила да не би да са й сторили магия и затова потърсила помощта на известна ливанска врачка, която веднъж месечно посещавала България. Ясновидката от Близкия Изток изчистила негативното въздействие над Преслава и й изтогвила специален любовен амулет.

„Надявам се на следващия 8 март да не съм сама” – си пожелала Преслава в късните часове на женския празник, когато купонът в заведението бил в разгара си.В миналото името й се обвързваше като тайна любовница на Коко Динев. „След Нелина, Анелия и Емилия оставаше и тя да признае, че той е любовта на живота й” – шегуват се колежките й от Пайнер.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи