Божинов шитнал 6 бона на тате





Валери Божинов


„Скромен” подарък от 3000 евро направил Валери Божинов на баща си Емил Божинов. Биологичният тате на футболиста бе нападнат от нагли апаши пред вилата си преди няколко дни и крадците му отмъкнали портфейл с 3 хиляди евро вътре. Оказа се, че тези пари били подарък от сина му. За щастие, по последна информация полицията е заловила апашите, като дори част от парите на Емил Божинов били намерени.
По какъв повод Валери е направил толкова солиден подарък на тате, не става ясно. Първоначалната версия в медиите беше, че нападението срещу бащата на футболиста е било инсценирано от самия него. Съмнение породи фактът, че Емил Божинов е отишъл на село с толкова много пари в себе си. Освен това, от грабежа бащата се отървал със съвсем леки наранявания.

Наскоро пък майката на Валери Божинов бе обвинила биологичния му баща, че използва футболиста за пари. Доскоро Емил Божинов не се е интересувал от сина си. Спонтанната подкрепа, която му указва относно връзката му с Николета, кара майката на Валери да смята, че баща му играе двойна игра.

Съмненията на майка му се потвърждават и от факта, че нападателят на Парма е шитнал такава голяма сума пари на Емил Божинов. „Валери трябва да е много глупав, за да не се усети, че баща му го използва”, коментират запознати.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи